technisch adviseur
installateur riool, water, gas

Bedrijfsprofiel NorbertTechniek & Norbert Hoogewoning

NorbertTechniek is het bedrijf van Norbert Hoogewoning. Hij werkt zelfstandig én samen met andere installateurs en adviseurs aan diverse projecten. Hij heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Hij denkt mee met de klant en kan door zijn brede ervaring en sterk probleemoplossend vermogen het juiste advies geven.

Norbert Hoogewoning: "Ik zit al heel lang in het vak. Eenvoudig begonnen en langzaam ervaring opgebouwd tot aan het begeleiden van grote projecten. Als 16-jarige heb ik op de ambachtschool te Hillevliet, Rotterdam-Zuid, mijn eerste vakdiploma gehaald: aspirant GaWaLo monteur. Daarna ben ik aangenomen bij een loodgietersbedrijf, als hulp van de monteurs. Tot mijn 21e heb ik in de avonduren en de zaterdagmorgen al de benodigde vakdiploma’s gehaald. Als aspirant-monteur heb ik met de brombakfiets klussen bij de klanten gedaan. Op mijn 18e had ik al mijn eerste auto om grote karweien te doen, zoals nieuwbouw in Boskoop en scholen in Schiebroek. In Schiedam de eengezinswoningen op het Faassenplein.
Met de aankoop van een ander bedrijf werden mijn vakdiploma’s gebruikt en werd ik bedrijfsleider. In Schiedam renoveerde de gemeentelijke woningstichting veel woningen in Nieuwland en Groenoord. Riool, water en gasleidingen werden vervangen, nieuw sanitair geplaatst. Deze projecten werden van ontwerp tot oplevering door mij begeleid. Als waarborginstallateur heb ik cursussen gevolgd in veilig werken: VCA 1 en VCA2. Ook bij de nieuw te bouwen bungalows hebben wij de gehele installaties gemaakt. Zowel CV, ventilatie, zink als loodwerk.
Na vele jaren bij die firma gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging en besloot ik mijn eigen installatiebedrijf “NorbertTechniek” te starten. Mijn doel is nog een aantal jaren leuke projecten te doen en te begeleiden. Van groot tot klein."


CV, ventilatie en sanitair
legionella preventie
lekkage onderzoek
duurzame energieUw badkamer
maakt u samen met
NorbertTechniek